Årets sista inlägg

2016-12-31 @ 22:16:39 || Allmänt
Efter ett år med många utmaningar så känner jag ändå att det positiva överväger det negativa detta året som gått. Jag ser så otroligt mycket fram emot det kommande året. Det väntas nya spännande erbjudande, dörrar har öppnats och det känns som att det är på rätt väg. Jag är förväntansfull. Jag ser verkligen fram emot ett spännande 2017. Mycket bygge på gården väntas, det ska höjas tak, min gräsbana ska jämnas ut med grus, det ska byggas dressyrbana, det ska byggas en lösdrift till, täckesrum ska fixas, fler boxar, solarie...  och förhoppningsvis så kommer vi kommit ikapp tillräckligt efter 2016 att vi kan börja bygga ridhus. DET hade varit så häftigt. Det blir lite annorlunda inom företaget och mer kvalitét i hästmaterial. Vi väntar minst ett föl, kanske kanske två. Appe kommer förhoppningsvis bli stadig i 130-135cm nästa år... Vi kommer arrangera massor på ÅsboRF... ah, jag blir helt till mig av bara tanken på allt roligt som händer nästa år. Jag är inspirerad, motiverad och taggad för att komma ikapp efter 2016, utveckla och satsa järnet.
 
 
Jag har ett så himla härligt gäng tjejer i stallet nu som är otroligt engagerade och underbara på alla sätt och vis. Vi är ett skönt gäng, vi har roligt och jobbar för att utvecklas.
 
2017 - Nu kör vi järnet!

Hoppning med Nameless igår!

2016-12-30 @ 11:43:51 || Allmänt
 
Igår var vi desto mer överrens om rythm och i vilket tempo vi skulle hålla till skillnad från förra veckans hoppträning. Nameless fick hoppa hinder på medellinje och serien som Appe också hoppade. Det skötte hon ganska bra! Hon behöver SÅ mycket mer styrka i kroppen för att komma tillbaka där vi avslutade innan vilan - men hon är på god väg! Det får bli mycket serier för henne de närmsta veckorna. Så jäkla nyttigt och bra för henne. Hon är en så förbannat fin och framförallt trevlig häst, så det här kommer bli super! 

Rödtott inriden - check! ;)

2016-12-30 @ 08:57:38 || Allmänt
Vi hämtade henne i söndags och har låtit henne ta det lugnt sedan dess. Igår så lastade vi henne och körde till ridhust. Tanken var bara att jag skulle longera henne och visa henne ridhuset, men hon var verkligen stencool. Hade inspänningstyglar sittandes på lite löst - mest för att jag ville hon skulle få känna på när hon fick ett stöd i munnen då och då. Det här tog hon jättebra och lärde sig  fort att sänka nacken och trava på avslappnat. Travade över någon bom utan konstigheter. Eftersom hon tog allting så bra så valde jag att börja hänga och rättså omgående satt jag upp när Bosse longerade oss. Avslutade med att knäppa loss henne och skritta samt trava lite.
 
Okomplicerat och superenkel inridning. Idag ska vi göra samma sak  tänkte jag. Först lite longering så hon kan få öva upp sin egen balans  utan mig på ryggen, sen sitta upp och bara ta några varv utan några krav med mig på ryggen. Låter som en bra plan!
 
 
Hon kommer bli så fantastiskt trevlig ridhäst tror jag! Snacka om underbart temperament. Älskar den hästen redan hahha!RSS 2.0