Finaste Appe

2016-07-30 @ 10:35:29 || Allmänt
Igår fick Appe sig en skrittur med lite jogging. Han var mest SUR och tvär, jag hade ju låtit honom vara ute när det spöregna. Stackars häst liksom. Hoppas han är på bättrehumör ikväll, haha. Han har så mycket åsikter och attityd den hästen, så himla rolig.
 
 
 
Nu ska vi packa ihop oss - stallet är klart så nu bär det av mot Varberg för att titta på hästhoppning!! Lite sådär inspiration i vardagen som är så viktigt att ta sig tid till så man alltid håller sin motivation uppe. Hoppas vi får fint väder där uppe. Här hemma ser det väldigt ovisst ut. Solsken, men mörka moln. Hmm...

Träning för Hasse

2016-07-29 @ 12:50:22 || Allmänt
Igår kom en av mina favoritmänniskor hit för att träna, nämnligen Hasse. Tränade med bla Appe, och herregud vad han har utvecklats trots allt. Den hästen är en arbetsmyra och gör allt i sin makt för att göra sin pilot glad. Hasse är grym som tränare och lyckas alltid  få fram det bästa ur oss.Han är en av dem få tränare jag vet som verkligen kan sätta ord på allt och förklara ALLT. Jag känner varenda gång att jag fått många pusselbitar till på plats efter en träning. Verkligen supermotiverande. Dessutom är Hasse en sån människa som är fantastisk att ha i sitt liv. Så jäkla tacksam är jag för det.
 
 
Appe snyggt uppklädd i Equiline-schabrak, dyonträns och bruna lindor. Mums!
 

Fina champ

2016-07-28 @ 08:34:02 || Allmänt
 
Fick dessa superfina bilderna av Carro som fotade oss på Åsbo.
 
Dagens aktivitet blir att rida hela gänget. Skulle gjorts igår, men en stackars häst fick köras till klinik istället. Dessa djuren... I helgen ser jag fram emot att ta lite semester på dagen och åka till Varberg för att titta på hoppning. Blir nice!
 
Annars så ska jag se till att skaffa ett kontantkort, har varit utan mobil LÄNGE nu pga simkort som inte fungerat. Gahh.. Sen ska alla hästarna ut på annons.
 
 
 RSS 2.0