Super hoppeponnys

2016-03-30 @ 22:15:03 || Allmänt
 
Dem små söta levererar verkligen lyror när de hoppar. Otroliga är dem! Tänk om de varit ett par nummer större ;)

Helgens påhitt

2016-03-07 @ 08:19:43 || Allmänt
 
På lördagen var vi i Båstad med tre ponnyer och tävlade. Två stycken orutinerade som jag själv red och en liten klippa som Cajsa lotsade runt hur fint som helst. Blandade resultat, men jäkligt fina ponnys. För de två orutinerade var det en dag som de fick mycket rutin och bra klossar inför framtiden på. Lilla Snow hade ett oturspet  i var klass. Men vilken underbar ponny!! Cajsa var som vanligt fantastisk och gjorde två prydliga rundor.
 
 
Söndagen startade jag Appe en klass i Perstorp. Jag visste ju redan innan att han skulle vara lite överallt, vilket han också var. Överlycklig häst, som fullkomligt exploderade över hinderna. Tackade ut mig efter halva banan, herregud säger jag bara. Han behöver nog hoppas lite mer ;) Hihi. 

Dressyr

2016-03-03 @ 10:31:21 || Allmänt
Jag skämtar inte när jag säger att det inte finns någonting i hela världen som är roligare än dressyr när man sitter på en riktigt rolig häst. Som Appe till exempel. Igår tränade vi igen för Kristina och det gick hur bra som helst. Han är så mycket starkare i kroppen nu än vad han var för bara två månader sen. Vilken skillnad! Den hästen är helt otroligt lättriden och vill hela tiden göra sitt bästa. Alla borde få ha en häst med så mycket arbetsmoral som Appe. Jag blir lika lyrisk varje gång. Haha, kanske ska strunta helt i hoppningen med honom och bara gå all in med dressyren? Hehe. Tja, kanske inte än... men när Appe börjar bli till åren, så kommer jag nog ha en väldigt stadig häst till dressyren så vi kan fortsätta där ytterligare några år....
 
 RSS 2.0