Tävling i Halmstad med Appe och Rasmus

2016-09-30 @ 22:26:47 || Allmänt
Jag har verkligen haft en suverän dag kan man ju säg. Två fantastiska hästar som varit hur roliga som helst att rida idag.
I första rundan med Appe (110cm) så satte han verkligen en stadig, enkel och fin runda med en rättså snabb omhoppning. Jag valde att lägga upp tempot och kapa vägarna där jag kunde. Han var HELT med på noterna och tyckte det var skitkul. Tyvärr tyvärr fick vi ett skitpet på sista hindret. Men, det spelar inte så stor roll, han var amazing.
 
 
 
Rasmus runda i 110cm var där inte heller så mycket att gnälla på. Han var lite tittig på tredje och fjärde hindret, så jag fick verkligen krama om med benen och be honom. Han ställde upp och resten av banan var han super på. Satte en dubbelnolla och helt okej tid, så vi hamnade på en femteplats! Superrolig bonus på en rolig runda jag hade med honom!
 
 
Alltså den bilden *.*
 
 
 
I 120cm med Appe så satt jag nog med ett leende hela rundan igenom. Han var så rolig, busig och glad. Plockade med oss en bom i grunden, men i övrigt hoppade han fantastiskt och han var verkligen helt underbar att rida på.  Lite bus i kroppen, men när ridbarheten och hoppningen ändå sitter så pass bra så är det helt okej att få vara lite busig...
 
Rasmus 120klass gick också helt suveränt. Han var ännu finare i denna klassen och hoppade helt super! En dubbelnolla till och så pass bra tempo att han fick en sjätteplacering!!
 
 

Ponnyhoppning

2016-09-29 @ 19:54:00 || Allmänt
 
Många små klipp på 3 ponnyer som fick hoppas lite tidigare i veckan!  Först ut, Champ, sen Ramona och sist Dream.

Läget

2016-09-29 @ 18:40:18 || Allmänt
Alltså fy vad det har varit ruggit i eftermiddag. Nog för att vi behövde regn, men ush. Regn kan komma på natten tycker jag. I förmiddags rushade jag och C ett helt gäng hästar. Varav Appe och Nameless fick en galopptur i skogen. Övriga fick jobbas på banan. Imorgon så åker vi på tävling i Halmstad med Appe och Rasmus, ska bli skitkul. Tävlingen börjar kl 12, så det blir trots allt inte så farligt tidigt ändå. Jag kommer ju hinna göra i ordning dem på morgonen. Skönt.  Om bara en liten stund ska jag köra till kloster och vara med på styrelsemöte. Spännande.
 
Annars då? På söndag åker vi med 4 ponnyer från mitt stall till Hässleholm för tävling. Jag ska själv hoppa en av dem, en bponny hehe. Victoria ska hoppa sin HL och Cajsa tar Champ och Conny. Blir sjukt kul.
 
 
Nähäpp, dags att sätta en jäkla fart!!RSS 2.0