....

 
Så var klockan mycket och denna veckan har lidit mot sitt slut. Långfredag imorgon och sedan  är det helg. Röd dag på måndag också. Lång helg alltså med andra ord. I min värld så finns det inget värre haha. Nu ska jag behöva vänta ända till tisdag innan jag kan ringa viktiga samtal igen och få svar på frågor, haha. Jag verkligen avskyr helger och röda dagar just pågrund av detta. Jag har inte tålamod att vänta på att få svar på något jag undrar..... Det är det jobbigaste med kvällar också... om man liksom kommer på en idé som man behöver ringa upp någon för att få svar på ett par frågor - alltså jag kryer ur skinnet trots att det bara är några timmar tills jag kan ta reda på den informationen jag behöver. Hehe, lite sådär typiskt mig. Jag hör hur dumt det låter, men samtidgt tror jag det är en bra egenskap att inte ha så mycket tålamod :p
 
I  veckan som gått har jag ridit massor, fått gjort en hel del, veterinären har varit ute och besiktigat samt kollat lite tänder och vaccinerat, varit iväg på äventyr o så vidare, o så vidare.
 
 
Hoppas på lite fint väder i helgen nu så vi kan ta lite nya bilder och filmer på ett gäng av hästarna. Hade varit suveränt (Y)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0