Läget

 
Alltså, shit vad dagarna går i ett när där är ett helt gäng hästar som ska ridas, problem som ska lösas, stall fixas, mail som ska skickas osv osv. Mailen får jag vänta med till ikväll, för nu ska jag passa på att rida hela dagen. Har ridit ett gäng här nu under förmiddagen, filmat lite och fotat lite. Lite ponnyer som ska ut på annons.
 
Jag kommer välja att hålla mig till den proffsia nivån igen, och istället för att skriva mer om vad som hänt så kommer jag låta bli - men för er alla som har frågor om vad som helst, är nyfikna osv är välkomna hem till mig. Jag har alltid dörrarna öppna - bjuder verkligen in er allihop. Jag har fått så otroligt mycket respons från människor där dem flesta skriver "- skit i det, tänk i nya banor istället och tänk utanför boxen". Vilket är helt rätt.
DÄREMOT så kommer jag absolut att börja skriva mer ingående hur mitt jobb fungerar - även dem tyngre bitarna, för att skapa en så bra bild som möjligt för alla nyfikna :D  Vad sägs om det? Jag är så galet pepp på att satsa järnet just nu, eftersom trots alla tråkigheter som hänt, så har det öppnats flera nya dörrar för mig som gör att det kommer bli hur bra som helst. Goals alltså *.*
 
 


Kommentarer
Postat av: Danai

Jag väntar fortfarande på mitt PM som skulle förklara Nameless skick :)

Svar: Det kommer, mailen har fått vänta tills jag hinner med det.
Alexandra Ferm

2017-04-23 @ 16:54:25
URL: http://danaidoverholt.se
Postat av: Anonym

Om du nu har rent mjöl i påsen? Så varför inte gå ut och ge en förklaring? Detta är ju inte förstå gången så varför inte bara förklara Läget och faktiskt hantera det vuxet?

2017-04-23 @ 19:17:00
Postat av: Tyra

Det proffsigaste hade nog varit att gå ut och förklara fall för fall.

2017-04-24 @ 11:52:51
Postat av: Rebecka

Varför berättar du inte bara din "story" om humlan om du nu har så rent mjöl i påsen? Det sänder bara ut ännu konstigare signaler till folk om du bara lägger locket på. Något måste ha gått tokigt...

2017-04-28 @ 14:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0