Läget

 
 
Livet rullar på i en rasande fart. Just nu faller mycket på sin plats och det känns verkligen som att pusselbit efter pusselbit faller på sin plats. Som om det inte vore nog med att jag satt "Svenstorp Ryttarsällskap" i rullning, så har även ett annat stort, stort projekt satts i rullning. Ett projekt som är högst nödvändigt för att kunna fortsätta utveckla verksamheterna ;) Mer om just det tar vi i kommande inlägg.
 
Det säljs hästar på löpande band, det är verkligen roligt att få visa upp så fina hästar som jag har hemma hela tiden just nu. Så tacksam. Jag menar, kolla så fina dem här två vi tog bilder på idag är? Alltså SÅ vackra *.*
 
 
Lilla fölet växer så det knakar, är sjövild och helt jäkla bedårande. Tror han ska få heta Electabuzz! Han föddes ju trots allt en åskig natt.... Jag är helt hänförd så vacker jag tycker han är. Älskade unge!
 
 
Appe, han har fortfarande semester och går på bete. Han har det bara såå gott. Han går där tillsammans med Calipso och har det bara bra. Där ska han få gå ett litet tag till, det har han förtjänat.
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0