Läget

Igår kväll var vi på föreläsning ang Kvarka som den före detta Klosterdepån på Åsbo RF anordnat. Det här var verkligen helt suveränt. TACK till Ulla, Åsa och Marie som ordnat detta. Det var helt suveränt bra. Martina - vilken grymt stark person du är som berättade om dina upplevelser sedan ni hade kvarka på Ringsjöortens ryttarförening. Jag kan verkligen förstå hur det är att utstå hatet och ryktesspridningarna som sker via sociala medier. Jag vet verkligen hur det är och känns. Tack till distriktsveterinärerna som var på plats. Tack till Gittan Gröndahl som var en helt fantastisk föreläsare. Vi har ju sedan tidigare pratat MÅNGA timmar med Gittan och hon har alltid varit så otroligt hjälpsam och bra att prata med. Allt vi undrat - har hon alltid haft svar på. Tack till Lena Klang som berättade hur TRs regler ser ut och verkligen berättade för människorna som var plats att alla dessa anonyma samtal, tissel och tassel utan grund för det inte är till någon nytta. Summering - otroligt bra kväll.
Har egentligen väldigt mycket mer att säg - men får tygla mig i väntan på att en annan person ska få säg sitt.
 
 
Annars då? Jodå. Allt rullar på. I min värld går ju ALLT för långsamt - men jag får väl se till att bli mer tålmodig. Ridbanan är snart klar. Vädret har inte riktigt varit på vår sida, maskinerna har heller inte fungerat.  Men i tisdags så anlände det en stor maskin som kommer kunna hjälpa oss enormt mycket. Känns skönt.
Bosse har skott ett helt gäng hästar sista tiden och peppar peppar så har vi haft så otroligt goa hästar att sko här hemma. Verkligen alla har bara stått och myst. Jag själv skodde Leo fram, och fick med beröm godkänt av Bosse. Det är nog första gången någonsin han inte har haft någonting över huvud taget att invända om.... haha. Förutom att jag böjde lite för många söm ;) Haha, jag har ju inte skott på hur länge som helst, men Leo är verkligen stallets snällaste häst och står ut med att jag tar tid på mig :p
 
Appe är på tårna hela tiden. Han vill nog igång och tävla tror jag. Vi åker iallafall till Vinslöv på söndag och hoppar en pay and jump. Jag lär få hålla i mig antar jag.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0