Tävling i Båstad

Igår så packade vi ihop Appes tävlingsgrejer och drog till Båstad för att hoppa två klasser. I fredags så tillbringade jag och Victoria kvällen i min sadelkammare och putsade grejer, åt godis och snackade skit. Min sadelkammare är perfektion i min värld och jag bara älskar stämningen i den. Appes outfit igår blev cwdskydd, magplatta med ludd, equiline-schabrak och luva, tjockt gosigt eskadrontäcke, equipe-förbygel och ett ihopaplockträns. Visst är pannbandet fint på tränset? Det är från Hööks nyheter och kostade enbart 99 kr. Perfekt. Någon som är nyfiken på min sadelkammare, så har jag filmat den o lagt upp på min instagram.Kika där :D
 
 
I första klassen som var en 110cm, så gick det väl sådär. Men, enbart pga mig själv. Ettan låg precis vid utgången och jag tänkte att jag rider väl på en volt i andra ändan av ridhuset tills den andra ryttaren som red innan mighar gått ut och stängt. Men, Appe hade ju hört startsignalen och blev sur på mig eftersom jag inte red på ett hinder, utan enbart traggla runt en volt så han surna ihop en stund där och berättade för mig att det är dags att sätta fart nu.  I och med han gjorde så så blev jag lite feg och red inte med lika bra galopp som jag brukar, vilket medförde en helt OK runda, men långt ifrån så bra vi kan. Vi rev sista hindet och ah, vad ska man säg. Känslan var inte på topp - men Appe var absolut på topp. Han presterade ju hur fint som helst trots min dåliga ridning.
 
 
Sen blev det en lååång väntan till 120klassen.  Men så värt väntan! Den här gången gick jag in för att rida bättre och mer framåt, vilket resulterade i en mycket bättre runda. Appe var toppenfin, helt med på noterna och eftersom han plockade en bom i förra klassen, så var det som att han bestämt sig att inte vara i en bom denna gången. Han var verkligen högt över alla hinder och satte en stadig felfri runda.
 
 
Tack Appe <3


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om hur du startade din karriär som hästförsäljare? Vad du lärt dig och om det blev som du tänkt dig?
Mvh Nathalie

2017-03-19 @ 20:27:16
Postat av: Nathalie

Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om hur du startade din karriär som hästförsäljare? Vad du lärt dig och om det blev som du tänkt dig?
Mvh Nathalie

2017-03-19 @ 20:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0