110cm i Skyrup

Åkte till Skyrup för att hoppa en klass idag, en 110cm avd B. Älskar när det finns tävlingar sådär mitt i veckan. Det passar mig alldeles ypperligt.  Har ju alltid sommest visningar och jobb på helgerna.
När vi var ca 1 km från tävlingsplatsen så händer dock det som inte får lov att hända. Bilen ryker som bara den. Som TUR var så var det enbart någon läcka på kylaren, som gjorde att all kylarvätska hade runnit ut. Pust... Min stackars bror fick köra ut till skyrup med någon form av lagning som gjorde att bilen iallafall kunde köras hem, så får Bosse mecka bil i natt... :p
 
Det här gjorde dock att jag inte kunde komma iväg till Ringsjön och hålla i ridlektionerna jag skulle gjort. Riktigt tråkigt. Hade verkligen sett fram emot det.
 
 
Jaja. Det var ett riktigt kallt och blåsigt Skyrup idag. Fy fasiken vad jag frös hela tiden. Hade defenitivt klätt på mig alldeles för kallt.  Appe däremot kändes hur fin som helst. Har ju inte tävlat på ett par veckor nu - men han var toppenfin.  Hoppade enbart en klass, just pga att jag egentligen skulle åkt till ringsjön där på eftermiddagen. Han var dunderpigg och hoppade helt kanon. Fick tyvärr med oss en bom påvägen för att han blev lite för pigg på en linje och kom väldigt nära inpå ett räcke.
 
 
Annars var han som sagt hur fin som helst. Han är fantastisk den där hästen <3
 
 
Vår outfit var ju lätt den mest färgglada iallafall haha, visst blev den läcker? Matchade ju Skyrups färgglada hinderpark ju.... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0