Regn önskas

Man ska ju vara tacksam för solen och det fina vädret, men alltså det är ju så torrt i markerna att jag blir helt nervös om vi får något hö detta året. Regn please (Y) Det är snustort i mina gräshagar....
 
 
Annars då? Jo, alltså försäljning av hästar och ponnyer rullar på som bara den. Helt galet vilket behov det finns. Det är bara att fortsätta jobba hårt och fortsätta sälja fina ponnys och hästar!
 
 
Denna ovan till exempel, alltså hur fin är hon inte? Underbar att rida, då hon både är supersnäll och väldigt välskolad. Perfekta ponnyn man verkligen kan ha roligt med. Hon är såld och väntar bara på besiktning och att senare åka till sin nya matte.
 
 
Fina Clara som stått hos mig till försäljning, hon behövde inte flytta långt alls. Närmare bestämt - hon behövde inte flytta alls, haha. Maja som är hos mig och rider samt fixar mycket i stallet har köpt henne. Dem där två kommer bli farliga på tävlingsbanan när Clara fått lite mer rutin, det är jag säker på! 
 
 
Hästen här ovan är en okomplicerad 4åring med framtiden framför sig. Så himla snäll kille verkligen. Superfin stam, med bl Casall som farfar.  Han kommer göra sig perfekt hos någon som vill utveckla och forma sin egna unghäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0