Nika

2017-10-14 @ 12:53:19 || Allmänt
 
En av mina absoluta favoriter hemma är detta sto på 4 år efter Lord Chin - Contra A. Hon är så himla läcker. Framåt, energisk, supersnäll, lättriden och har ett sånt fint öga på hinder. Alltid spetsade öron och bara vill, vill och vill. Den som köper henne kommer få en liten tiger som alltid kommer göra sitt bästa. Älska ston <3

läget

2017-10-14 @ 12:50:08 || Allmänt
Go middag,
just nu skulle jag precis ha hoppat första klassen jag var anmäld till idag i Munka, men tyvärrså blev det inte som tänkt, då tiden inte räckte till i förmiddags. Lite lätt besviken är jag eftersom jag verkligen sett fram emot detta, hade inte tid över förra helgen heller, så det känns ju extra surt. Istället har det jobbats och just nu sitter jag inne och svarar på mail osv i mina vita ridbyxor. Gahh. Att vara sin egen chef ger inga förmåner på det viset, haha. Jaja. Det tråkiga är att jag ju fullspäckat dagen imorgon med visningar och träningar, vilket gör att jag inte kan leta upp någon tävling imorgon heller. Skit. Får väl hoppas på nästa helg istället då.
 
Men men, istället får jag roa mig med att rida ett gäng hästar samt så ska jag visa ett litet gäng hästar.  La ju upp lite nya annonser igår, vilket alltid ger en rush på folk som vill komma och provrida.
 
 
Sto på 13 år
 
 
Sto på 4 år
 
 
Cponny valack 16 år
 
 
Dponny sto 7 år
 
 

Läget

2017-10-11 @ 23:03:18 || Allmänt
 
23.00 är dagen slut efter att ha visat hästar hela förmiddagen, och därefter hållt lektioner i Ringsjön under eftermiddagen/kvällen. Intag och fodring av hästar så fort vi kommit hem, pyssla med ett par hästar som behöver lite extra omvårdnad och  mysa med Nalle. Chill och go dag alltså. Idag stod det bomövningar/hoppning på schemat för mina elever i Ringsjön! 
 
 RSS 2.0