BR aerotech

2016-08-29 @ 14:54:00 || Allmänt
Flertalet har undrat vad det är för stigbyglar jag använder mig mycket av numera. Det är ett par BR aerotech som jag hittade lite gömda i Falsterbo och bara kände att det där måste jag bara ha! Snygga, lätta, bra grep och säkerhet. Kan det bli bättre?
 
Såhär står det om dem:
 
"Denna syntetiska lättviksstigbygel har en bred rostfri fotplatta med grovt mönster. Detta lasergraverade mönster ger optimal support till ryttaren och, som ett resultat ger lindring till höfter, knän, vader och anklar . Tack vare den öppna strukturen på fotplattan kan smuts och vatten lätt rinna av. Stigbygelns konstruktion gör att den öppna sidan positioneras mot ryttaren. Detta unika, patenterade system gör att stiglädret ligger platt mot sadeln och därigenom undviker friktion mellan ryttarens ben och stiglädret. Dessutom hålls foten i rätt position vilket resulterar i mer stabilitet och förbättrar benpositionen. Ett stålstift har satts in i den nedre delen av stigbygeln för extra tyngd. Detta säkrar stigbygelns position om foten olyckligtvis glider ut ur stigbygeln. Ryttaren kan då snabbt få tillbaka foten in igen. Både stigbygel och fotplatta är nötningsbestående.
Utsidan kan dekoreras med en flaggdekal. Tillgängliga flaggor: Nederländerna, Tyskland, Belgien, Frankrike, Danmark, Sverige, Kanada, Luxemburg, Spanien, Finland, Schweiz, Storbritannien, Irland, USA och Ryssland. Per par."
 
Grymt bra faktiskt och jag är helnöjd!
 
 
Finns både bruna och svarta. Jag valde förståss bruna!RSS 2.0