onsdag

Jag har försökt knåpa ihop ett inlägg under hela dagen där jag skulle försöka beskriva hur läget är, vad som händer, hur jag mår, planer, osv osv. Men när jag sitter här så blir jag bara helt tom. Det händer jumassor egentligen, vi har rättså stora planer på G, saker och ting rullar på, hästarna är fina, har ett jättefint gäng bakom mig och vi har väldigt roligt ihop, troligen kommer rättså omfattande beslut tas inom kort, och ah. Mycket händer, men likförbannat så bara sitter jag här helt tom. Det ÄR lite rörigt i mitt huvud just nu och imorgon eftermiddag efter att jag och Cajsa rushat ett gäng hästar under förmiddagen, så får jag nog se till att strukturera upp tankarna lite för att få lite ro i huvudet. Jag tror att jag ska ta både kameran och mobilen med imorgon när vi ska rida - så ska det fotas och filmas endel. Kanske är det dags att skaffa en kalender så jag kan skriva upp allt. Ska nog se till att göra det imorgon. Sen ska det anmälas till lite tävlingar. Har sett ut två stycken jag verkligen vill ta med Appe och Rasmus till. Imorgon är det dessutom brainstorming-möte på klubben vilket ska bli jättekul. Jag hoppas vi kan komma fram till bl a en bra hopptränare som kan komma och träna oss. Hade varit välbehövligt. Dressyrtränare med för den delen. Vi skulle verkligen behöva få en push i rätt riktning.
 
 
Morgnarna är verkligen vackra när solen lyser igenom!
 
 
Champ var fin som vanligt idag. Bussig ponny den där! Han letar fortfarande efter rätt hem!
 
 
Lilla Smulan som inte blev dräktig iår, henne har vi satt igång. En av tjejerna som är här och hjälper till brukar rida henne i veckorna - Smulan fick därför sig en makeover och blev helklippt, nyskodd och duschad svans. Som en ny ponny! Hon är verkligen grymt välbehållen för att vara född år -98. I vår hoppas jag vi kan visa henne på en utställning - det hade varit jätteroligt! Jag är ju helt nybörjare på det där, men mankan ju aldrig lära sig om man inte provar. Någon som har ställt ut welsh förrut? Vad ska man tänka på?
 
 
Snygga tröjorna har jag jämt på mig just nu, SÅ sköna!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Caroline och unghästen Stina

ALex, var rädd om dig! Alltså, jag fattar om det kanske inte "går", men finns någon möjlighet för dig att åka ifrån gården ett dygn, hamna på lite distans och bara strukturera upp tankar, mål och strategier för att nå målen? Som långtidsföljare vet jag att du är en järnlady, men ibland när det rör till sig i huvudet är det bästa att ta ett steg undan och titta på allt utifrån. Givetvis är jag både nyfiken på dina planer och hejjar på, vad de än må vara (du brukar ha bra idéer), men hoppas att alla bollar i luften inte blir för mycket :)

2016-10-27 @ 09:40:45
URL: http://nouw.com/carolinesh%C3%A4stdr%C3%B6m

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0